Ruimte voor
groei en herstel

5 april 2019

10 mei Thema avond ‘In de Knoop, uit de Knoop’

Lees hier het verslag van de zeer geslaagde thema-avond.


Op vrijdag 10 mei organiseert Pit & Co samen met de Koperen Knoop een themabijeenkomst. Dit keer is het thema: In de Knoop, uit de Knoop. Iedereen is verschillend en we maken allemaal andere dingen mee. Hierover komt een ervaringsdeskundige spreken en kunnen we op een relaxte manier elkaar wat beter leren kennen. We starten de avond met een lekker soepje en broodje.

Iedereen is welkom!
Pit & Co staat voor energie, kracht, groei en herstel. Tijdens een bijeenkomst wordt er een thema behandeld bijvoorbeeld herstel of stigma. Ook kunnen er onderwerpen aanbod komen, waar op dat moment behoefte aan is.

De themabijeenkomst wordt door diverse ervaringsdeskundigen georganiseerd, die gezamenlijk hun krachten bundelen. Zo komen muziek, beeld, diverse interessante gespreksonderwerpen, gezelligheid, gastsprekers en buurtgenoten samen. Natuurlijk zorgen we ook voor een gratis hapje en drankje. Om er een gezellige en succesvolle avond van te maken hebben wij alleen nog jouw aanwezigheid nodig.

De themabijeenkomst vindt plaats op vrijdag 10 mei om 18.00 uur en is eindigt om 21.00 uur. Locatie: Huis van de buurt ‘De Koperen Knoop’, van Limburg Stirumstraat 191, 1051 BA Amsterdam.

Je hoeft je nergens van te voren in te schrijven, wees welkom!

Nieuwsgierig geworden naar Pit & Co? Kijk in onze agenda voor meer activiteiten.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Pit & Co - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin