Deel jouw ervaring

Doe en ontmoet

Corona-update

Het kabinet heeft vanaf 12 maart extra corona maatregelen bekend gemaakt. Daar houden wij ons als Arkin aan. Het is niet langer verantwoord om de face tot face preventieve ondersteuning te blijven geven zoals je die van ons gewend bent.

Groepen mensen bij elkaar vormen momenteel een risico. We nemen geen gezondheidsrisico’s. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt in de ondersteuning die we blijven bieden.

Wat betekent dit voor jou?

  • Groepsactiviteiten worden afgezegd
    Met ingang van maandag 16 maart 2020 worden alle groepsactiviteiten geannuleerd. Deelnemers van de huidige cursussen worden door de desbetreffende cursusbegeleider hierover telefonisch geïnformeerd.
  • Aanmelden blijft mogelijk!
    Je kunt ondanks bovenstaande maatregelen blijven aanmelden voor de cursussen, onder voorbehoud van de startdata. Je zult na je aanmelding hierover telefonisch worden geïnformeerd door ons.

Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 31 maart, misschien langer. Het veranderen of afzeggen van de ondersteuning die je van ons krijgt is een moeilijke beslissing voor ons. We kunnen ons voorstellen dat de veranderingen ook voor jou vervelend kunnen zijn. Als je vragen hebt, of ongerust bent, kun je contact opnemen met ons via pitenco@arkin.nl.

Zodra er iets verandert, hoor je dat van ons.

Vriendelijke groet,

Team Pit & Co

—————

Bij Pit & Co kun je op allerlei manieren werken aan je herstel. Dat kan al door gewoon samen met anderen te zijn en een kop koffie te drinken, maar ook door trainingen te volgen om je eigen leven vorm te geven op een manier die bij jou past.

De kern van Pit & Co

Peersupport, vrije ruimte, eigen regie en eigen verantwoordelijkheid, hoop en vertrouwen, sociale contacten, onderzoek naar interesses, geen tijdsdruk, geen behandeling.

Je vindt ons op verschillende locaties, verdeeld over de stad Amsterdam. We werken samen met andere organisaties die herstelactiviteiten aanbieden en zijn te vinden in huizen van de wijk.

De actuele locaties en data van alle activiteiten vind je in onze activiteitenkalender.

Tip: kijk ook eens bij het Aanbod partners op onze site.

 

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Pit & Co - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin