Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws

Online groepen

Onze groepen en trainingen zijn nu online te volgen. Door het Coronavirus is het niet mogelijk om  de trainingen en groepen  op locaties aan te bieden. Wij beseffen dat deze groepen en trainingen veel hoop geven en een bijdrage leveren aan je ontwikkeling en herstel. Gelukkig hebben we een alternatief om de trainingen en groepen online aan te bieden via beeldbellen op je mobiel of computer.

Deze groepen kun je online via beeldbellen volgen:

Deze groepen wordt momenteel online met beeldbellen via MS Teams of Lifesize aangeboden. Mocht je behoefte hebben aan contact en is beeldbellen nieuw voor jou? Komt helemaal goed. Het zijn allemaal hele nieuwe termen en applicaties dat begrijpen wij, daarom nemen we jou bij de hand mee. We hebben een helpdesk die je gratis hierbij kan ondersteunen. Ook de facilitators ondersteunen jou hierbij. Nadat je je hebt aangemeld wordt er contact met je opgenomen om praktische zaken met je door te nemen en je te ondersteunen waar nodig.

Als de groep vol is en je bent geïnteresseerd dan kun je mailen naar pitenco@arkin.nl en/of kun je wellicht deelnemen aan een andere online groep of training.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Pit & Co - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin