Voor groepsaanbod op locatie, kijk onder het kopje Doe en ontmoet, voor online groepen en training kun je aanmelden onder het kopje Online groepen.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

WRAP training

ma 2 sep 2024, 14:00 - 16:30

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan: een persoonlijk herstelplan dat in Amerika is ontwikkeld door ervaringsdeskundige Mary Ellen Copeland. WRAP helpt je om (weer) grip op je leven te krijgen wanneer dit door ingrijpende gebeurtenissen is ontregeld. Samen met andere cursisten werk je stap voor stap aan je eigen WRAP.

Pit & Co biedt WRAP aan in groepen van 8-12 mensen, die acht weken lang wekelijks een middag bij elkaar komen. De WRAP-groep wordt ondersteund door ervaringsdeskundigen en facilitators die zelf ook een herstelproces hebben doorgemaakt.

De WRAP is in een groep. Ervaringen, leren van elkaar en contact met anderen staan centraal in de groep.

Kracht
De cursus richt zich op kracht in plaats van klacht, door uit te gaan van hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, eigen ontwikkeling, voor jezelf opkomen, en steun. Dit zijn kernbegrippen van herstel. Het plan is dus gebaseerd op wat een cursist goed doet.

Groepsgevoel
Werken aan de WRAP in groepsverband heeft een grote meerwaarde. Samen bepaal je wat nodig is om goed te kunnen werken. Door ervaringen uit te wisselen, leer je van elkaar en kom je tot ideeën die je in je leven kunt inpassen. De ervaringen van anderen kunnen steunend en inspirerend zijn.

Voor wie?
WRAP is voor iedereen die aan zichzelf wil werken na een ingrijpende verandering in het leven. Wanneer gaat het goed met jou, en hoe zorg je dat het goed blijft gaan?

De cursus heeft 8 bijeenkomsten wekelijks op maandag:
2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, (14/10 NIET), 21/10 & 28/10
Tijdstip: 14.00-16.30 uur.

De startdatum is maandag 2 september 2024.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
ma 2 sep 2024
Tijd:
14:00 - 16:30
Activiteit Categorie:

Locatie

Boomsspijker
Recht Boomssloot 52
1011EC Amsterdam Centrum
+ Google Maps