Voor groepsaanbod op locatie, kijk onder het kopje Doe en ontmoet, voor online groepen en training kun je aanmelden onder het kopje Online groepen.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Herstelwerkgroep De Lounge

Herstelwerkgroep De Lounge

wo 31 jan 2024, 13:00 - 14:00

Bij de herstelwerkgroep maak je kennis met het begrip herstel. Elke week bespreken we ervaringen die we meemaken in ons dagelijks leven. Daarbij luisteren we naar elkaar, vind je steun en kunnen we voelen dat we er niet alleen voor staan.

Dit doen we aan de hand van herstelthema’s. Hoe ga je bijvoorbeeld om met somberheid? Welke kwaliteiten bezit je? Waar word je blij van? Hoe ga je om met eenzaamheid? De thema’s kunnen gaan over alles wat we tegen komen in ons herstel. Zo ontwikkelen we onze ervaringskennis. Daarbij leren we van elkaar hoe we omgaan met onze kwetsbaarheden en vind je inspiratie. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en wederzijds respect zijn daarbij het uitgangspunt.

Iedereen is van harte welkom.

Wanneer
Elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 14:00 uur.

Voor wie
Iedereen die te maken heeft met psychische kwetsbaarheden en die graag samen met anderen hun eigen persoonlijke herstel vorm wilt geven. Het is een laagdrempelige groep, iedereen mag meedoen. Vooral focus op waar behoefte aan is in de groep, aan de hand van herstel thema’s.

Door wie
De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringswerkers.

Gegevens

Datum:
wo 31 jan 2024
Tijd:
13:00 - 14:00
Serie:
Activiteit Categorie:

Locatie

Buurthuis Bonte Kraai
Kraaiennest 68
1104 CD Amsterdam ZuidOost
+ Google Maps