Voor  groepsaanbod op locatie, kijk onder het kopje Doe en ontmoet, voor online groepen en training kun je aanmelden onder het kopje Online groepen.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Hersteltraining met thema’s uit WRAP (online)

di 19 apr 2022, 13:00 - 14:30

Deze tijd vraagt om nieuwe manieren om je zelfinzicht en bewustzijn over wat je allemaal kunt doen om je goed te voelen, te vergroten. Peer support, uitwisseling met anderen die in soortgelijke omstandigheden zitten, kan hierbij een ondersteunend en inspirerend zijn. Op basis van thema’s uit de WRAP starten er een online 5 bijeenkomsten op de dinsdagochtend. Deze bijeenkomsten bieden ruimte om de eerste verkenning naar het vergroten van je welbevinden in te zetten.

Kracht

De bijeenkomsten richten zich op kracht in plaats van klacht door uit te gaan van hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun geven en krijgen. Dit zijn kernbegrippen van herstel. Het plan is dus gebaseerd op wat jou goed doet.

Onderdelen die aanbod komen;

  • Sleutelbegrippen; hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, eigen ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun
  • Gereedschapskoffer voor een goed gevoel
  • Dagelijks onderhoudsplan
  • Triggers

Waar

Online via MS Teams. Deze applicatie is zeer makkelijk en simpel om te gebruiken op je computer of mobiele telefoon.  De facilitators nemen contact met je op om je daarbij te ondersteunen en helemaal wegwijs te maken.

Gegevens

Datum:
di 19 apr 2022
Tijd:
13:00 - 14:30
Activiteit Categorie:

Locatie

Online: via beeldbellen
Online,